Wij zijn
Electronic Logistics.

En je raadt het al; wij zijn de logistieke expert op het gebied van electronica. Maar dat is niet alles. Electronic Logistics verzorgt het transport van electronica en de distributie van schade- en diefstalgevoelige goederen. Kortgezegd wordt ervoor gezorgd dat elk (hoogwaardig) item picobello op plaats van bestemming in de Benelux komt. Met topsecurity! Daarnaast wordt de warehousing ofwel opslag en de distributie naar een groothandel, detaillist of naar consumenten georganiseerd.

Lees meer

fulfilment partner.

  • Inslag goederen
  • Opslag goederen
  • Retourverwerking
  • Verwerken inkomende en uitgaande goederenstroom
  • Overdracht aan vervoerder
  • Elektronische terugkoppeling aan webshop
  • Rapportage verwerkte bestellingen + voorraad
  • Wecycle afvoer
Lees meer

Distributie.

Dat vinden we leuk.

  • Business to business
  • Business to customer

Business to business

Dé core business van Electronic Logistics.

Vrij simpele uitleg: in gesloten bestelwagens, bakwagens en opleggers, voorzien van de maximale beveiliging zoals anti-diefstalsloten en laadklepvergrendeling, leveren we goederen bij groothandels, distributiecentra, detaillisten en bedrijven. Hoe we dat doen?

Lees meer

Business to customer

Electronic Logistics bezorgt bij klanten tot in de woonkamer. Of zolder, mag ook.

De vakkundige experts installeren, indien gewenst, de apparatuur zelfs. Hoe we dat doen? Electronic Logistics neemt contact op met de ontvanger. Tijdens dit telefoongesprek worden eventuele wensen besproken en een tijd en datum afgesproken voor de aflevering. Handig, zo staan wij niet voor een dichte deur en wordt de klant niet op een gek moment verrast.

Lees meer

Familie bedrijf.

Electronic Logistics is in 2004 opgericht in Zeewolde. We bestaan al een poos en hebben gaandeweg veel geleerd. De (afwisselende) wensen van opdrachtgevers, bijvoorbeeld. Die zijn in de loop der jaren veranderd. Doordat het bedrijf snel kan schakelen zijn we in staat mee te bewegen.

Jaap & Ria de Greef zijn trotse oprichters. In 2015 hebben George en Niels de Greef het bedrijf overgenomen. Een familiebedrijf waar iedereen zich met passie inzet. Dat zie je terug in de bedrijfsvoering en het contact met klanten.

Lees meer

Maatschappelijk betrokken.

Normen en waarden, dat vinden wij als familie bedrijf belangrijk. Het geeft ons richting.

Zo staat personeel op 1. Plezier en waardering daar worden we tenslotte allemaal vrolijk van. We geven het dan ook graag. Persoonlijk en in de vorm van modern materiaal en de juiste hulpmiddelen. Wat wij ervoor terug krijgen? Een glimlach op ons gezicht én betrokken medewerkers.

Lees meer